Dokumenti

Izgubljeno Nađeno Dokumenti

Izgubljeno

Izgubio sam musku malu torbu na putu iz Banja luke prema hrvatskoj. ne znam tacno gdje. Unutra sa mu bili dokumenti, pare i kljuceve. Molim vas od sveg srca da mi javite ako ste nasli torbu. Jako su mi vazni Dokumenti i bio bi vise nego zahvalan. Oduzit cu vam se zato. Hvala vam puno […]

Izgubljeno

U gradskom autobusu Bocac tours na relaciji A.Stanica-Centar-Laus u 8.45h, izgubljena crna muska torbica addidas sa dokumentima, novcem i licnim stvarima. Najbitniji mi je indeks. Nagrada za pronalazaca.

Izgubljeno

Ukraden novcanik krem boje “David Jones” kod Futoske pijace. Sva dokumenta se vode na ime Ruza Djurisic. Ako neko nadje, molim, da mi se javi na mail ruzicadjurisic92@gmail.com. Unapred zahvalna! 

Izgubljeno

Izgubljen novčanik sinoć između 7 i 8 časova, u centru Banjaluke, moguće u gradskom prevozu, u njemu lična karta, vozačka, mjesečna.

Izgubljeno

Dana 02.11.2014.god, na autopijaci u Sarajevu mi je nestao crni kožni novčanik,sa vlastitim licnim dokumentima,bankovnim karticama,licnim dokumentima nepokretne majke,kao i licnom kartom bolesne kćerke koja  je sada u nemogućnosti da podigne pasoš i otputuje u inostranstvo na liječenje.U novčaniku je bilo oko pedeset maraka.Preklinjem Vas ukoliko pronađete bilo šta od navedenih dokumenata,da iste odnesete u […]

Izgubljeno

Ukraden mi je žuti karirani novčanik sa dokumentima 31.10.2014.godine u Beogradu u gradskom autobusu br.37. Ako neko pronadje neka mi se javi na mail kasefa_iljazovic@hotmail.com. Hvala Vam unaprijed.

Izgubljeno

Izgubljena ili ukradena crna torba sa crvenim novcanikom, unutra su stara licna karta na ime Jasmina Zivovic i nova licna karta na ime Jasmina Nikolic, kartica za bankomat OTP banke, kartica za bankomat postanske stedionice novac i telefon sigurno necu dobiti nazad.